ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για άμεση καταχώρηση επιχείρησης στο 6945 723523


Home » » Χρώμα Panos

Χρώμα Panos

{[['']]}
Η εταιρεία Χρώμα Panos με ιδιοκτήτη τον Παύλο Πάνο,... είναι μία από τις πιο δυναμικές και πρωτοποριακές εταιρείες στον κλάδο των χρωμάτων, βερνικιών & εργαλείων στο Βόλο & στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Έπειτα από 9 χρόνια ανοδικής πορείας στον απαιτητικό κλάδο των χρωματοπωλείων και θέλοντας να προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας κάτι πίσω σε όλον αυτόν τον κόσμο που μας τίμησε και μας τιμά σταθερά με την προτίμησή του, δημιουργήσαμε το 2012 ένα νέο πρότυπο
χρωματοπωλείο – show room στη Λαρίσης 104.



Στο φιλόξενο χώρο που απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ιδιώτη, θα βρείτε φρέσκιες, πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες και λύσεις για να ανανεώσετε το χώρο σας με χρώματα, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες και διακοσμητικά υλικά.

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στη Μαγνησία της εταιρίας KOURASANIT πραγματικά δείγματα της οποίας μπορείτε να δείτε ζωντανά στο νέο μας show room.

Επίσης θα βρείτε πλήρη γκάμα εξειδικευμένων προ’ι’όντων βαφής και επισκευής σκαφών και αυτοκινήτων των εταιριών HEMPEL και SIKKENS αντίστοιχα.

Μη διστάσετε να φέρετε μαζί σας φωτογραφίες του χώρου σας και η έμπειρη, καταρτισμένη και πάντα χαμογελαστή ομάδα μας θα συζητήσει μαζί σας τον τρόπο που μπορεί η εργασία, το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο, το εξοχικό σας να γίνουν ξεχωριστά..!!


Xρώμα Panos

1ο κατάστημα: Πολυμέρη 65-67, τηλ. 2421028286

2ο κατάστημα- show room: Λαρίσης 104, τηλ. 2421080077





Ενημερωθείτε από το site “Χρώμα Panos” ΕΔΩ


















Share this article :

Προβολές ανα ΜΗΝΑ

.
 
Επικοινωνία: radio.politismos@gmail.com ΔΙΚΤΥΟ GPNEWS.GR | Ιδιοκτησία της GLOBAL ATTRACT | GPNEWS VIDEO
Copyright © 2015. DESTOPARTO -