ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για άμεση καταχώρηση επιχείρησης στο 6945 723523


Home » » GLOBAL ATTRACT - ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

GLOBAL ATTRACT - ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

{[['']]}
Πόσο" έξυπνα" μπορείτε να προβάλετε στην επιχείρηση σας;...
Η εταιρεία (GLOBAL  ATTRACT) έχει ως βασικό αντικείμενο της Δημόσιες Σχέσεις – Ιντερνετική Επικοινωνία – Ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές ενώ παράλληλα έχει το Ιντερνετικό Δίκτυο Ενημέρωσης www.gpnews.gr, που αποτελείτε από:
www.ploumistos.com 
www.proothisi.blogspot.gr
και το www.thiliko.blogspot.gr
και το www.destoparto.gr

θέλοντας να προσφέρουμε στην προβολή των επιχειρήσεων στηρίζοντας τες έμπρακτα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η  GLOBAL  ATTRACT ενημερώνει για τον "συνχρονισμένο" τρόπο προβολής των επιχειρήσεων με απόδοση που μπορεί να φτάσει έως και το 80% ανάλογα τα προϊόντα, τις παροχές η τις προσφορές που μπορούν να παρέχουν.

Στοχευμένη προβολή των επιχείρησης με τους εξής τρόπους:

Με 80 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ η καταχώρηση σας θα είναι στο destoparto.gr (ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ για να εμπνευστείτε) για ένα ημερολογιακό έτος. Αν προσθέσετε κάθε μήνα 40 ευρώ για επικοινωνία (η όποιο μήνα θέλετε εσείς) σε πάνω από 15.000 μέλη μας στo facebbok -Twitter -google plus, τότε έχετε μια οργανωμένη διάχυση επικοινωνίας της επιχείρησης σας.

Με 100 ευρώ το μήνα στο www.ploumistos.com  και bonus αναρτησεις στα www.proothisi.blogspot.gr και  www.thiliko.blogspot.gr 

Το σήμα, η την κάρτα, η το logo της επιχείρησης σας στο παράθυρο διαφημίσεων (δεξιά στην πρώτη σελίδα) ώστε πατώντας επάνω στην εικόνα να μεταφέρονται στο site που έχετε, η σε υποσέλιδο που δημιουργείτε από την H!H (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ SITE με δική σας επιβάρυνση). 

Με 300 ευρώ το μήνα (τουλάχιστον ένα τρίμηνο) θα έχετε  το δικό σας παράθυρο της διαφήμισης σας (έως 10 φώτο ανα παράθυρο για να προβάλετε έως 10 διαφορετικά προϊόντα ) και στις τρεις εφημερίδες ( www.ploumistos.com  - www.proothisi.blogspot.gr και το www.thiliko.blogspot.gr ) και δωρεάν για ένα χρόνο την καταχώρηση σας στο destoparto.gr.

Η GLOBAL  ATTRACT χρησιμοποιεί τους αξιόπιστους μετρητές της google που δεν δέχονται καμία παραποίηση η παρέμβαση στους αριθμούς της ώστε να γνωρίζεται απόλυτα ανά πάσα στιγμή την συνολική προβολή της εφημερίδας αλλά και των ηλεκτρονικών περιοδικών. Επιπλέον οι αναρτήσεις των ειδήσεων στα social media είναι μετρήσιμες λόγο του συνολικού αριθμού των μελών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6985 686962 (whatς up) η στείλτε μας mail : radio.politismos@gmail.com (με την ένδειξη - διαφήμιση).



Share this article :

Προβολές ανα ΜΗΝΑ

.
 
Επικοινωνία: radio.politismos@gmail.com ΔΙΚΤΥΟ GPNEWS.GR | Ιδιοκτησία της GLOBAL ATTRACT | GPNEWS VIDEO
Copyright © 2015. DESTOPARTO -