ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για άμεση καταχώρηση επιχείρησης στο 6945 723523


Home » » ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

{[['']]}
Με την Συμβουλευτική Διαμόρφωση Στρατηγικής Επικοινωνίας & Προσωπικής Εικόνας εννοούμε κατά πόσο η συνολική εικόνα που παρουσιάζεται στους άλλους ανθρώπους είναι πειστική η όχι.

Πειστική για αυτά που δείχνεται μέσα από κινήσεις της γλώσσας του σώματος, από αυτά που τους λέτε άρα ακούγονται από τον τόνο της φωνής σας και απ΄αυτά που υποστηρίζεται με τον τρόπο σας δηλαδή την τεχνική επικοινωνίας που χρησιμοποιείται.

Μη πειστική εικόνα είναι όταν όλα αυτά δεν δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δεν σχηματίζουν μια βάση "πειστικών" δεδομένων ώστε με τον άνθρωπο που θα συναστραφείτε να αποκτήσει μια ουσιαστικά θετική εντύπωση για το άτομο σας.

Με λίγα λόγια οι πληροφορίες που μεταδίδεται υποσυνείδητα, η ακόμη και συνειδητά στον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας δεν είναι ξεκάθαρες και σταθερές, η ακόμη και εντελώς λάθος, με αποτέλεσμα να σχηματίζει το άλλο άτομο μια λανθασμένη εικόνα για εσάς.

Η δημόσια προσωπική εικόνα για να είναι πειστική θα πρέπει ότι κάνουμε, ότι λέμε, όχι μόνο να φαίνεται και να ακούγεται πειστικό, αλλά να παρουσιάζει ένα σύνολο από πράξεις που είναι απόλυτα δεμένες μεταξύ τους. Όταν κάτι δεν είναι εναρμονισμένο με την δημόσια εικόνα μας, να ξέρετε ότι αργά η γρήγορα οι άλλοι άνθρωποι θα το καταλάβουν. Προφανώς δεν έχουμε την κατάλληλη ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που να δένει με τις κινήσεις της γλώσσας του σώματος και τον ανάλογο τόνο φωνής.

Όταν όμως το σύνολο των πράξεων σας παρουσιάζει μια συνολική αρμονία, μέσα από μια στρατηγική επικοινωνίας που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα σας τότε μπορούμε να μιλήσουμε για μια πραγματικά ρεαλιστική πειστική δημόσια εικόνα. Οι άνθρωποι που την πετυχαίνουν έχουν μια απόλυτη φυσική πειστική δημόσια εικόνα που περιλαμβάνει σαφώς και τον χαρακτηρισμό «επικοινωνιακή προσωπικότητα» και συνήθως είναι επιτυχημένοι στον τομέα που τους ενδιαφέρει.

ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
Share this article :

Προβολές ανα ΜΗΝΑ

.
 
Επικοινωνία: radio.politismos@gmail.com ΔΙΚΤΥΟ GPNEWS.GR | Ιδιοκτησία της GLOBAL ATTRACT | GPNEWS VIDEO
Copyright © 2015. DESTOPARTO -