ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για άμεση καταχώρηση επιχείρησης στο 6945 723523


Home » , » Xenia Palace (summer barbeque )

Xenia Palace (summer barbeque )

{[['']]}
Το Xenia Portaria ατενίζει τον Βόλο, τον Παγασητικό...
και το βουνό των Κενταύρων με τον αέρα ενός ξενοδοχείου που συνδυάζει αριστοτεχνικά την πολυτέλεια με τις εξαιρετικές παροχές και την άψογη φιλοξενία. Επιβλητικό, κομψό, αριστοκρατικό και μαγευτικό, το νέο στολίδι της Πορταριάς αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με ποιότητα και ένα εξαίρετο ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές.

Γη και νερό, πράσινο και γαλάζιο, η φύση σε όλο της το μεγαλείο σ’ ένα από τα ομορφότερα στολίδια του Πηλίου, την Πορταριά. Με τη φυσική της ομορφιά, το αδιατάραχτο αρχιτεκτονικό της ύφος, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα μνημεία, τα αρχοντικά και τα αξιοθέατα, μα πάνω από όλα με το μοναδικό, γραφικό της τοπίο έχει δίκαια ξεχωρίσει στην προτίμηση του ταξιδιώτη που επιδιώκει διακοπές με ποιότητα.

Το Xenia Portaria βρίσκεται 12 χλμ. από το λιμάνι του Βόλου, 14 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου και 36 χλμ. από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου.

summer barbeque 
 πραγματοποιείται κάθε Σάββατο 
στον χώρο της πισίνας του Xenia Palace Portaria 
από τις 20:30μμ με κόστος 18€ ανά άτομο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)


XENIA PALACE PORTARIA
Πορταριά Πηλίου 37 011, Ελλάδα, Τηλ (+30) 24280 99980-3, Φαξ (+30) 24280 99526

Πατήστε ΒΕΡΑΝΤΑ

Ισορροπώντας πάνω στον γκρεμό, το café - bar “La Veranda” στη γραφική Πορταριά Πηλίου, κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά με τη μαγευτική, πανοραμική του θέα στην πόλη ατενίζοντας τα γαλήνια νερά του Παγασητικού κόλπου. Ικανοποιήστε τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας τον καφέ σας, γλυκιές λιχουδιές, λαχταριστά σνακς ή ένα αναζωογονητικό cocktail σε έναν χώρο με χαρακτήρα και προσωπικό στυλ.

ΠΑΤΗΣΤΕ Centaurus Spa


Καλωσήρθατε στο εμπνευσμένο απο τα Μυστικά των Κενταύρων Spa του Xenia Palace. Απολαύστε μια πλήρη εμπειρία ομορφιάς και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος, βασισμένη σε μοναδικές τεχνικές αρχαίας σοφίας και σύγχρονης επιστήμης. Χαλαρώστε στα χέρια των ειδικών θεραπευτών μας και βυθιστείτε στον παράδεισο των φυσικών προϊόντων του Spa που είναι επιλεγμένα απο το βουνό, με εξαιρετική προσοχή: αγνά αιθέρια έλαια, φρούτα, βότανα, φυσικό μέλι Πηλίου, πλούσια σε ίχνοστοιχεία και βιταμίνες.

Μυηθείτε στα μυστικά του Χείρωνα Κένταυρου μέσα σε μια όαση ηρεμίας με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό. Σε απόλυτη αρμονία με την φύση, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Spa περιλαμβάνονται 2 καμπίνες θεραπείων, σάουνα, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο, καμπίνα υδροθεραπείας, event shower καθώς επίσης και χώρος μανικιούρ/πεντικιούρ.

Αφοσιωμένοι στην ποιότητα, την αγνότητα και την αξιοπιστία των φυσικών οργανικών συστατικών, οι ειδικοί της εταιρείας Αίθρα έχουν δημιουργήσει στο Centaurus Secrets Spa μοναδικές θεραπείες με εξειδικευμένες τεχνικές και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε και να αφεθείτε ολοκληρωτικά, απολαμβάνοντας τις φυσικές συνταγές μας, τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και το γαλήνιο περιβάλλον, όπου η αρμονία των αισθήσεων θεραπεύει ψυχή και σώμα ταυτόχρονα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ DESTOPARTO ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ 
Share this article :

Προβολές ανα ΜΗΝΑ

.
 
Επικοινωνία: radio.politismos@gmail.com ΔΙΚΤΥΟ GPNEWS.GR | Ιδιοκτησία της GLOBAL ATTRACT | GPNEWS VIDEO
Copyright © 2015. DESTOPARTO -